Pattayan turistipoliisi pidätti kaksi uzbekkinaista varkaussyytteiden vuoksi

Pattayan turistipoliisi pidätti kaksi uzbekkinaista varkaussyytteiden vuoksi

Kaksi uzbekkinaista pidätettiin torstaina varhain torstaina Pattayassa Chon Burissa varkaudesta syytettyinä, kun he varastivat esineitä pakistanilaiselta mieheltä.

Neiti Akhmadiva Nargizaa, 29, syytettiin varkauksista tai varastettujen tavaroiden vastaanottamisesta. Hänen maanmiehensä, neiti Sidikova Nasibaa, 43, syytettiin salaliitosta varkauksissa tai varastettujen tavaroiden vastaanottamisesta ja viisuminsa ylittämisestä.

Epäillyiltä takavarikoitiin varastettu Samsung Galaxy S9 Plus ja Al Habib Bankin pankkiautomaattikortti.

Pidätykset tapahtuivat sen jälkeen, kun Pattaya Walking Streetillä tehtäviään suorittava turistipoliisi sai varhain tänä aamuna pakistanilaiselta mieheltä Shakeel Ahmedilta, 35, valituksen siitä, että hänen arvokkaansa tavaransa varastettiin häneltä, kun hän päätti viedä naiset huoneeseensa heidän jälkeensä. lähestyi häntä suositussa Indian Discossa Walking Streetillä aiemmin illalla.


Hän kertoi, että hän vei heidät huoneeseensa ja nukahti, ja kun hän heräsi muutaman tunnin kuluttua, hänen puhelimensa ja pankkiautomaattikorttinsa olivat kadonneet naisten mukana.

Hän palasi Walking Streetille ja ilmoitti asiasta turistipoliisille. Poliisi meni hänen kanssaan takaisin Discoon aavistuksena ja samat kaksi naista olivat palanneet etsimään lisää uhreja.


Molemmat naiset myönsivät varkauden. Heidät pidätetään ja heitä syytetään varkaudesta Thaimaan lain mukaan. Heitä syytetään myös prostituutiosta ja työskentelystä ilman työlupaa.

Tilaa
SOURCETuristipoliisi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/