Pattayan turistipoliisi pidätti kaksi uzbekkinaista varkaussyytteiden vuoksi

Pattayan turistipoliisi pidätti kaksi uzbekkinaista varkaussyytteiden vuoksi

Two Uzbek women were arrested in the early hours of Thursday in Pattaya, Chon Buri, on theft charges after stealing items from a Pakistani man.

Miss Akhmadiva Nargiza, 29, was charged with colluding in thefts or receiving stolen items. Her compatriot, Miss Sidikova Nasiba, 43, was charged with colluding in thefts or receiving stolen items and overstaying her visa.

Seized from the suspects were a stolen Samsung Galaxy S9 Plus and an Al Habib Bank ATM card.

The arrests came after tourist police performing their duties on Pattaya Walking Street received a complaint from a Pakistani man, Shakeel Ahmed, 35, early this morning that that his valuable items were stolen from him when he decided to take the women to his room after they approached him at a popular Indian Disco on Walking Street earlier in the evening.


He stated he took them to his room and fell asleep and when he woke up a few hours later his phone and ATM card were gone along with the women.

He went back to Walking Street and informed the tourist police. The police went with him back to the Disco on a hunch and the same two women were back looking for more victims.


Both women admitted to the theft. They will be detained and charged under Thai law for the theft. They are also being accused of prostitution and working without a work permit.

SOURCETuristipoliisi
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/