Kiinalaisen uudenvuoden tapahtumia ensi viikolla, 4. ja 5. helmikuuta

PATTAYA: – Sekä uskonnollisia että viihdyttäviä seremonioita on suunniteltu Pattayan viralliselle kiinalaisen uudenvuoden festivaaleille ensi viikolla.

Maanantaina kiinalaisia ​​jumalia rukoilevat jumalanpalvelukset pidetään klo 7-11 Pattayan kaupungintalolla, Pratamnak Hillin näköalapaikalla ja Sawang Boriboon Thammasathan -säätiössä Nakluassa.

5. helmikuuta guzheng-soitinesitys avaa juhlat Central Festival Pattaya Beachilla, jota seuraa pormestari Sonthaya Kunplomen avauspuheenvuoro.

Klo 8 akrobaattiesitystä edeltää pukupukuisten lohikäärmeiden ja leijonien tanssit. Klo 8 lavalle nousee kiinalainen kulttuuri- ja taideesitys ja klo 30 kiinalaista musiikkia.

Lopuksi klo 10 esiintyy musiikkinäytelmä Gesunova.

Guzheng-musiikki aloittaa myös tapahtuman Walking Streetillä klo 6, jota seuraa lohikäärme- ja leijonatanssit, kulttuuriesityksiä ja akrobaatteja sekä Walking Streetin leveä paraati.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/