Täti Pa The Terrible, sarjavaras, joka huumeita ja saalistanut turisteja, saatiin lopulta kiinni

Pattaya

Poliisin yhteinen operaatio on johtanut 48-vuotiaan petchabunilaisen naisen pidätykseen, joka myönsi neljään tapaukseen huumaus- ja ryöstötapauksessa turisteja Pattayassa.

Hän vaikutti samalta naiselta, joka näytettiin eilen monilla verkkosivustoilla pyytämässä tietoja.

Paikalliset poliisit sekä lomakeskuksen turistipoliisi ja maahanmuuttoviranomaiset liittoutuivat Pa Pakhamin vangitsemiseksi.

Hänen sanottiin olevan prostituoitu, joka hengailee Soi Bua Khaon ympärillä etsiessään asiakkaita.

Poliisi onnistui saamaan naisen kiinni tutkittuaan CCTV:tä ja odottamalla hänen paluutaan. Hänen huoneensa etsinnässä paljastui kaksi puhelinta ja monia kalliita kelloja.

Viimeisimmässä naisen tekemässä rikoksessa, jota Rak Siam News kutsui nimellä "Aunty Pa the Terrible", 27-vuotias brittimies nimeltä Daniel James Booth kutsui hänet huoneeseensa jatkamaan juomajuhlia, jotka alkoivat läheisessä huoneessa Soissa. Bua Khao Pattayan keskustassa varhain lauantaiaamuna.

Hän liukastui huumeita herra Boothin juomaan ja hän pyörtyi sängylle. Hän varasti hänen puhelimensa, jota ladattiin sängyn jalustalla, ja otti myös hänen Rolex-kellonsa, joka makasi huoneen pinnalla.

CCTV osoitti hänen poistuvan huoneesta yksin ja kiireessä.

Poliisi sai selville, että Pa oli prostituoitu, joka mainosti liiketoimintaa alueella.

Hän myönsi vielä kolme varkautta turisteilta huumaamalla ja ryöstämällä heidät.

Häntä syytettiin varkaudesta ja varastettujen tavaroiden käsittelystä, ja häntä uhkaa 1–5 vuoden vankeus ja 20–100,000 XNUMX bahtin sakko.

Tilaa
SOURCERuk Siam, Thaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/