Laupias samarialainen palauttaa kiinalaisille turisteille kadonneet passit ja puistoon jätetyt rahat

Pattaya-

Kiinalainen ortopedi, joka jätti käteisensä ja perhepassinsa Pattayan luonnonkauniille paikalle, tapasi arvoesineensä juuri puolenyön jälkeen tänä aamuna.

Li Dapeng, 40, saapui Pattayan poliisiasemalle ja halasi viipymättä turistipoliisin päällikköä everstiluutnantti Piyapong Ensarnia ja muita poliiseja.

Hän ei koskaan uskonut näkevänsä laukkuaan enää ja oli täynnä kiitosta rehellisestä thaimaalaisesta, joka luovutti sen, ja poliisille, joka onnistui saamaan häneen yhteyttä.

Laukku sisälsi 42,000 XNUMX bahtia yuaneina ja neljä passia. Tohtori Li jätti sen ottaessaan matkamuistokuvia ja tajusi sen puuttuvan vasta valmistautuessaan palaamaan takaisin Bangkokiin lennolle takaisin Kiinaan tänään.

Kuvia otettiin poliisien kanssa sekä turisti- että maahanmuuttopoliisista, jotka työskentelivät yhdessä varmistaakseen vielä yhden onnellisen lopputuloksen unohtavalle turistille.

Laukun luovuttanut laupias samarialainen ei ollut tässä yhteydessä Ruk Siam News -uutisissa.
Lähde: Ruk Siam, Thai Visa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/