Taco Bell avaa 40 myymälää eri puolilla Thaimaata vuoteen 2022 mennessä, maustetasoa nostetaan huomattavasti Thaimaan markkinoilla

Bangkok:

Taco Bell laajentaa huomattavaa pikaruokaimperiumiaan Kaakkois-Aasiaan. Bloomberg raportoi, että Bellin on määrä avata 40 ravintolaa Thaimaassa vuoteen 2022 mennessä TB:n kansainvälisen divisioonan johtajan Liz Williamsin mukaan. Bloombergin mukaan ensimmäinen ravintola on tarkoitus avata tänään Bangkokissa 24. tammikuuta, jossa "tarjousten, kuten tacojen ja burritojen, makuja on muokattu paikallisen maun mukaan".

Tämä säätäminen sisältää maustetekijän lisäämisen Thaimaan kuumuuteen tottuneiden makujen suhteen. Williams sanoi haastattelussa: "Se, mitä pidämme Yhdysvalloissa kuumana ja mausteisena, on vasta alkamassa Thaimaassa mausteasteikolla, joten valitsimme kastikkeet."

 

Tilaa
SOURCETaco Bell Thaimaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/