Sarjavaras, jonka väitetään varastaneen yli 300,000 XNUMX bahtia useilta turisteilta Jomtienissa, pidätettiin

Jomtien-
Pattayan poliisi pidätti perjantaina 29-vuotiaan thaimaalaisen miehen, herra Anukarn Sunoffin, ja häntä syytetään ainakin neljästä varkaudesta paikallisissa asunnoissa ja hotelleissa.

Epäiltyä syytetään siitä, että hän meni paikallisiin asuntoihin ja hotelleihin ja meni heidän uima-altaisiinsa etsimään turisteja, jotka ovat jättäneet huoneensa avaimet kansituoleille tai huonekaluille uidessaan. Poliisi kertoo, että hän ottaisi sitten huoneen avaimen, johon useimmissa hotelleissa on yleensä selvästi merkitty huoneen numero, päästäkseen uhrin huoneisiin ja sitten ryöstää heidät.

Neljä erillistä turistia, Alexsandr Soltanov, 53, Denis Kurchenko, Ralf Meyer ja Britt Birgersson, kokivat kaikki saman samanlaisen rikoksen viime viikolla. Kaksi miehistä yöpyi Rizinin huoneistossa. Kaksi muuta asuntoa olivat Amazonin ja Joyn asuinpaikka.

Poliisi kertoo, että epäilty on poliisin tiedossa ja hänet tunnistettiin asuntorakennusten valvontakameran perusteella.

Epäillyn epäillään varastaneen neljältä uhrilta yhteensä lähes 300,000 XNUMX bahtia sekä passeja, kannettavia tietokoneita, useita matkapuhelimia, luotto- ja pankkiautomaattikortteja, kalliita kelloja ja reseptilaseja. Suuri osa tavaroista oli lukittu kassakaappeihin, mutta epäilty onnistui murtamaan kassakaapit auki ja varastamaan sisällä olevat arvoesineet.

Epäiltyä uhkaa varkauksista huomattava vankeusrangaistus ja turisteille palautetaan heidän omaisuutensa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/