Polkupyörän ajaminen humalassa? Sinua odottaa nyt huikea 500 bahtin sakko Thaimaassa.

Bangkok:

Rattijuopumuksiin ajavat pyöräilijät eivät ole toistaiseksi kuuluneet muiden ajoneuvojen rattijuoppien kuljettajia koskeviin lakeihin Thaimaassa. Mutta kun pyöräilyn suosio on kasvanut kuntoilutrendinä, se muuttuu uudella 500 bahtin sakolla, jos pyörä ostetaan humalassa.

Humalassa pyöräilijät ovat tällä hetkellä immuuneja oikeudenkäynneille, koska ei ole olemassa lakia, joka tekisi humalassa ajamisesta rikoksen. Uudet lait sisältyvät päivitettyyn liikennelakiin, joka läpäisi kansalliskokouksen ensimmäisen käsittelyn viime viikolla.

Lakiesityksen laatijoiden mukaan pyöräilyä julkisessa paikassa humalassa pidetään kuitenkin vähäpätöisenä rikoksena ja rangaistus olisi vain 500 bahtin sakko.

Uudella liikennelakilla pyritään myös valtuuttamaan liikennepoliisi takavarikoimaan ratin takana rattijuopuneiksi todettujen ja ajokelvottomiksi todettujen kuljettajien ajokortit.
Lakiehdotuksessa yhdistetään myös maaliikenneviraston ja poliisin tietokannat koordinoimaan ja jakamaan tietoa kuljettajien ja moottoripyöräilijöiden taustoista ja liikennerikkomuksista.

Otetaan käyttöön pisteytysjärjestelmä, jonka mukaan lakia rikkovien kuljettajien pisteitä leikataan jokaisesta liikennerikkomuksesta. Jokainen aloittaa 12 kuukauden jakson 12 pisteellä. Jos pisteet putoavat nollaan, kuljettajien ajokortti evätään enintään 90 päiväksi.

Tilaa
SOURCEThaimaalainen
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/