Claire Johnson, australialainen nainen, joka anoi sosiaalista mediaa ja Australian hallitusta apua 111 päivän oleskelun jälkeen, väitti työskennellyt saattajana Thaimaassa.

Bangkok-

Australialainen nainen, joka ylitti viisuminsa yli 100 päivällä, määrättiin vapautettavaksi ja karkotettavaksi Thaimaasta eilen illalla. Hänen uskotaan palaavan Australiaan, vaikka Thaimaan viranomaiset eivät ole vahvistaneet tätä lehdistölle.

Claire Amelia Johnson, 46, syntyi Sydneyssä, mutta asui viimeksi Gold Coastissa. Thaimaan maahanmuuttopäällikkö Surachate Hakparn oli sanonut, että Johnsonin oli määrä lähteä Bangkokista torstai-iltana Qantasin lennolla, jonka oli määrä saapua Sydneyyn perjantaiaamuna.

Hän ei kuitenkaan ottanut sitä lentoa ja sen sijaan hänen aikataulunsa muutettiin lähtemään perjantai-iltana klo 6.30 ja saapumaan Sydneyyn lauantaina klo 7 Thai Airwaysin lennolla TG50.

Thaimaan poliisi eversti Thatchapong Sarawanangkul, sen maahanmuuttajien pidätyskeskuksen päällikkö, jossa rouva Johnsonia pidetään vangittuna, sanoi perjantaiaamuna, että rouva Johnson oli päättänyt jäädä säilöön yhden lisäpäivän.

"En tiedä, miksi hän ei lentänyt [torstai-iltana]. Sanoimme milloin haluat lentää? Hänen täytyi ostaa itse lippunsa, hän on [nyt] ostanut lippunsa. Hän on edelleen pidätyskeskuksessa ja odottaa bussia, joka vie hänet lentokentälle [myöhemmin perjantaina]", hän sanoi.

Perjantai-iltana ilmaantui uutta tietoa, joka uutisoitiin Thaimaan sosiaalisessa mediassa, mutta joka koski monia Thaimaan kansalaisia. Viesti saattajasivustolta Smoochi näytti osoittavan, että rouva Johnson, joka on julkisesti kertonut työskentelevänsä kosmetiikkamatkailuyrityksessä, oli väitetysti saattajana Thaimaassa ollessaan ja käytti varoja matkustaakseen ympäri maailmaa. Lisäksi kosmeettinen matkailuyritys, jossa hän työskentelee, poistettiin Australiassa rekisteröidyn yrityksen listalta yli vuosi sitten useiden australialaisten tiedotusvälineiden mukaan.

Thaimaan hallitus tai rouva Johnson eivät ole kommentoineet julkisesti väitettyjä valokuvia sosiaalisessa mediassa. Smoochi ei ole vastannut kommenttipyyntöön.

SOURCESmoochi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/