Filippiiniläiset naiset pidätettiin rahan keräämisestä "tarpeen tarvitseville lapsille" Pattayassa, väitetysti "maailman omistajan" ja "Jumalan Pojan" johtaman surullisen Filippiinien kirkon jäseniä.

Pattaya-

Poliisi ilmoitti keskiviikkona pidättäneensä Belinda Austria Toledon, 55, Jessica Bayutas Ortegan, 50, ja Ruthie Espina Babilan, 38, jotka olivat keränneet rahaa turisteilta Pattayan keskustassa hyväntekeväisyysjärjestölle nimeltä Children's Joy Foundation, joka sijaitsee Filippiineillä. Näytti kuitenkin siltä, ​​että rahat eivät menneet yhdellekään vähävaraisille lapsille Thaimaassa, kuten he väittivät, vaan ne joko käytettiin varoiksi naisille itselleen tai ne annettiin Filippiinien Jeesuksen Kristuksen kuningaskunta -kirkolle, jota johti miljonääri pastori ja Itse julistautunut Jumalan Poika ja maailmanomistaja APPollo Quiboloy.

Lisäksi naisilla ei ollut työlupia eikä hyväntekeväisyysjärjestö ollut Thaimaassa Thaimaan lain mukaan rekisteröitynä. He olivat myös turistiviisumilla ja väittivät poliisille, ettei varoista mennyt lapsille, ja he olivat keränneet rahaa turisteilta ja thaimaalaisilta vuoden ajan eri puolilla maata.

  Quiboloy on tunnettu hahmo Filippiineillä, missä hän väittää olevansa toinen Jumalan poika Jeesuksen Kristuksen jälkeen ja että hän "omistaa maailman ja kaikki sielut maan päällä". Hän väittää myös olevansa ainoa laillinen saarnaaja maailmassa ja että tosi uskovien tulisi vain kuunnella häntä. Hän väittää, että jokainen, joka ei ole hänen kirkkonsa jäsen, palaa helvetissä. Hänen kirkkonsa väittää, että sillä on miljoonia jäseniä ympäri maailmaa. Hän on myös väittänyt olevansa kuolematon.

Hän on myös miljonääri ja yksi rikkaimmista psaavuttajia maailmassa. Hänellä on omansa private pkaista, moniple koteihin ja on sidottu suoraan pasunut Filippiineillä vuosien varrella useiden lähteiden mukaan. Häntä on syytetty ihmiskaupasta, maan tunkeutumisesta ja siitä, että aseistetut vartijat pakottavat ihmiset pois kodeistaan ​​ottamaan haltuunsa heidän omaisuutensa ja kasvattamaan hänen valtavan kiinteistönsä ja maan kokoa. Häntä ei ole koskaan tuomittu mistään näistä rikoksista ja kiistää nämä väitteet.

Childrens Joy Foundationin kriitikot sosiaalisessa mediassa väittävät, että se on rintama suoraan Quiboloyn taskujen täyttämiseen ja että hänen kirkkonsa on itse asiassa persoonallisuuskultti, joka saalistaa heikommassa asemassa olevia ja kouluttamattomia kansalaisia. Kriitikot väittävät, että nämä ihmiset lähetetään sitten ympäri maailmaa keräämään rahaa "tarpeen tarvitseville lapsille", mutta itse asiassa suurin osa voitoista menee suoraan Quiboloyn taskuihin.

  Kirkko ei ole kommentoinut tätä tarinaa, ja naiset väittivät viranomaisille, etteivät he ole suoraan yhteydessä kirkkoon. Sosiaalisen median kriitikot uskovat kuitenkin peittelevänsä kirkkoa ja neuvoivat olemaan "heittämättä heitä bussin alle", jos ne jäävät kiinni.

Lähteet:

https://www.rappler.com/newsbreak/fast-facts/196156-fast-facts-pastor-apollo-quiboloy-kingdom-jesus-christ

https://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Quiboloy

https://news.abs-cbn.com/news/10/04/18/quiboloy-accused-by-former-follower-of-running-child-sex-ring

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/