Katutappeja ja poliisin takaa-ajo Pohjois-Pattayalla aseilla kiinalaisten turistien välillä päättyy useisiin pidätyksiin, loukkaantumisiin (Video)

Pattaya-

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/371724033605539/

Kaksi loukkaantunutta kiinalaista miestä vietiin Pattaya Memorial -sairaalaan sen jälkeen, kun Lotuksen takana Pohjois-Pattayalla käytiin kiista, johon osallistui useita Kiinan kansalaisia. Silminnäkijät kertoivat noin kello 1 nähneensä mailoja ja muita käsikäyttöisiä aseita. Lisäksi yksi miehistä näyttää yrittävän ajaa alas useita muita kiinalaisia ​​miehiä valkoisella Mercedes Benz SLK 30 -autollaan.

Yleisö otti tapahtumapaikalla kuvia ja videoita, jotka on luovutettu poliisille.

Yksi loukkaantuneista miehistä oli XNUMX-vuotias Huang Wanyou.

Poliisi ajoi takaa kahta ajoneuvoa Pohjois-Pattayan risteykseen Sukhumvit Roadilla. Toinen oli valkoinen SLK 200 Mercedes Benz ja toinen musta Toyota Alphard pakettiauto. Molemmilla oli Bangkokin lautaset.

Alphard-kuljettaja Zhang Hongxing, 28, sai haavan käsivarressaan ja oli hiekkaisen pölyn peitossa. Benz-kuljettaja oli Cao Lei, 33. Molemmat miehet olivat Kiinan kansalaisia.

Ajoneuvojen etsinnässä löydettiin veitsi ja kumipapu. Rikkoutunut pesäpallomaila löydettiin tyhjältä tontilta, jossa tappelu tapahtui.

Miehet eivät aluksi olleet yhteistyöhaluisia, mutta työskentelevät nyt poliisin kanssa tunnistaakseen muut tappelussa olleet henkilöt ja antaakseen lisätietoja tappeluun johtaneista syistä.

Annamme lisätietoja, kun saamme niitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/