Kolme filippiläistä naista pidätettiin ja heitä syytetään varojen keräämisestä väärennettyyn lasten hyväntekeväisyysjärjestöön Pattayalla

Pattaya-

Noin kello 10 tänä aamuna kolme filippiläistä naista pidätettiin Keski-Pattayalla, ja heitä syytettiin varojen keräämisestä valehyväntekeväisyyteen lapsille.

Naisia ​​syytetään lähes vuoden työskentelystä lähiseudulla sekä turistien ja paikallisten houkuttelemisesta keräämään varoja Children's Joy Foundationille. Virkamiehet takavarikoivat useita esitteitä ja lahjoittajaluetteloita sekä päivän rahasumman, joka kerättiin lahjoituksista henkilöiltä, ​​jotka luulivat auttavansa lapsia tarvitsevia, mutta itse asiassa heitä huijattiin.

  Naiset, jotka puhuvat sujuvasti sekä thaimaa että englantia, pyysivät yhtä kolmesta naisesta käyttämään kitaraa kiinnittääkseen huomion, kun taas kaksi muuta puhuivat mahdollisten lahjoittajien kanssa. He myivät myös leivonnaisia, joiden väittivät olevan lasten valmistamia ja joiden rahat hyödyttäisivät heitä. Leivonnaiset ostettiin itse asiassa Big C:stä ja myytiin 100 %:n korotuksella.

Viranomaisten mukaan varsinaista Children's Joy Foundation -säätiötä ei ole olemassa, eikä yhtään kerätyistä varoista käytetty Thaimaan köyhien lasten auttamiseen. Lisäksi naisilla ei ollut hyväntekeväisyyteen vaadittavia työlupia. He eivät myöskään olleet rekisteröineet hyväntekeväisyysjärjestöä asianmukaisille viranomaisille.

Viranomaiset uskovat huijanneensa tuhansia turisteja ja paikallisia viimeisen vuoden aikana ja ryhtyneet toimiin ihmisten valituksen jälkeen, jotka lahjoittivat, mutta eivät nähneet todisteita siitä, että heidän rahojaan olisi käytetty lasten auttamiseen. Naisia ​​syytetään ja tuomitaan Thaimaan oikeusjärjestelmässä, minkä jälkeen heidät karkotetaan Thaimaasta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/