Vammaislentäjä, joka yrittää lentää maailman ympäri, kaatuu Chon Burissa

Pattaya-

Video on vanginnut viimeiset hetket kevyestä lentokoneesta, joka putosi eilen Sri Rachassa, Chon Burissa. Kuvamateriaalilla näkyy myös onnettomuuden seuraukset.

Konetta ohjasi eteläafrikkalainen Mike Lomberg, joka lensi Thaimaan läpi osana maailmanympärilentoseikkailua.

Yksityinen kevyt lentokone syöksyi eilen Chon Buriin ja tappoi lentäjän.

Potkuriturbiinikone, joka oli tulossa laskeutumaan Rajamangalan teknillisen yliopiston tiloihin Si Rachan alueella Chon Burin maakunnassa, putosi ja syttyi tuleen, poliisiraportin mukaan.

Lentäjä, 60-vuotias Etelä-Afrikan kansalainen Mike Lomberg kuoli välittömästi lentokoneensa sisällä. Hän oli lentänyt Chiang Rain maakunnasta Pohjois-Thaimaalta ja olisi ollut matkalla tänään Phuketiin. Hän käytti pyörätuolia liikkuakseen, kun hän ei lentänyt, koska hän oli halvaus liikenneonnettomuuden seurauksena ja hänen uskottiin olleen koelentäjä.
Poliisi tutkii tapahtuman syytä, joka saattaa liittyä moottorin toimintahäiriöön.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/