Poliisiuudistus tulossa Thaimaahan: kuulustelut tallennetaan elokuvalle; ei enää epäiltyjen esittelyä lehdistön edessä

Bangkok-

Kuulustelut tallennettava elokuvalle; ei epäiltyjen esittelyä ennen lehdistöä

Osana poliisiuudistusta ihmiset voivat pian tehdä valituksen poliisille sähköpostitse.

Valittajien ei myöskään tarvitse enää murehtia poliisiasemien toimivaltuuksia uudistusten valmistuttua, koska heidän valituksensa voidaan rekisteröidä millä tahansa poliisiasemalla.

Uudistussuunnitelman mukaan jokainen epäillyn poliisikuulustelu kuvataan ja vakavissa rikosasioissa myös yleiset syyttäjät ovat paikalla.

Poliisiviraston uusien menettelyjen valmistelu on jo päässyt vahvaan vauhtiin.

Hallitus hyväksyi eilen rikoslain muutosehdotuksen, joka on keskeinen poliisiuudistuksen kannalta.

"Tällä tarkistuksella pyritään estämään poliisia tuomasta epäiltyjä lehdistötilaisuuksiin", sanoi hallituksen tiedottaja Buddhipongse Punnakanta, joka on myös pääministerin varapääsihteeri.

Poliisi järjestää usein lehdistötilaisuuksia kertoakseen saavutuksistaan, etenkin paljon julkisuutta saaneissa tapauksissa. Joidenkin epäiltyjen on jopa vastattava kysymyksiin tällaisissa konferensseissa.

Yhdessä suuren profiilin tapauksessa poliisi jopa salli epäiltyjen ja uhrien välisen yhteenottamisen tiedotusvälineiden edessä.

Lähde: Thai National News

SOURCEThaimaan kansallisuutiset
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/