Matkailuministeriö toteaa, että Kiinan turistimarkkinat ovat elpyneet ja osoittavat nousevaa suuntausta

BANGKOK – Matkailu- ja urheiluministeriö (MOTS) on raportoinut, että Thaimaassa vierailevien kiinalaisten matkailijoiden määrä on elpynyt ja näyttää nyt kasvussa.

Matkailu- ja urheiluministeri Weerasak Kowsurat kommentoi myös Thaimaan 10 miljoonan kiinalaisen vierailijan tervetulotilaisuutta sanomalla, että tapahtuma on osa Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kampanjaa, jolla pyritään edistämään kiinalaisten thaimatkailua. sekä positiivisen kuvan esittäminen Thaimaasta.

Hän sanoi, että kolmannes Thaimaan vuosittain 30 miljoonasta kansainvälisestä vierailijasta on Kiinasta, kun taas tämä vuosi on ensimmäinen, jolloin kiinalaisten määrä nousi 10 miljoonaan.

TAT uskoo nyt, että Kiinan markkinat ovat elpyneet ja jatkavat kasvuaan, ja vuoden 2018 luvut osoittavat 5–7 prosentin kasvua edellisvuodesta ja tuottavat 590 miljardia bahtia liikevaihtoa, mikä katsotaan 10–12 prosentin kasvuksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/