Digitaalinen ajokortti tulossa Thaimaahan ensi vuoden alussa

Pysähdytkö tarkastuspisteeseen? Haparoiletko laukussasi ajokorttiasi ja henkilötodistustasi?

Uusi sovellus julkaistaan ​​tammikuussa, jossa autoilijat voivat näyttää valtakirjansa kaikille lainvalvontaviranomaisille Thaimaassa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse kuljettaa fyysistä lisenssiä mukanasi. Poliisi voi skannata QR-koodin ja tarkistaa kaikki tiedot, mukaan lukien kiellot tai maksamattomat sakot.

Onnettomuustapauksissa kuljettajan profiilissa on myös tärkeitä tietoja, kuten veriryhmä, allergiat ja sijainti.

Sosiaalisen median palaute on toistaiseksi ollut erittäin kannustavaa, mutta jotkut henkilöt ovat ilmaisseet huolensa siitä, että sovellus vaatii GPS-paikannusta, ja ovat herättäneet poliisin ja hallituksen yksityisyyttä koskevia huolenaiheita, jotka mahdollisesti käyttävät tietoja yksityisten kansalaisten jäljittämiseen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/