Kolme thaimaalaista kuoli siivoaessaan kelluvan ravintolan konehuonetta, kaksi loukkaantui

Pattaya-

Kolme thaimaalaista miestä on kuollut ja kaksi 23- ja 38-vuotiasta miestä on edelleen sairaalassa onnettomuuden jälkeen, kun he siivosivat suositun paikallisen kelluvan ravintolan konehuonetta noin klo 11 sunnuntaina 30.

Alus oli ankkurissa Chon Burin provinssin edustalla sijaitsevassa laiturissa.

Saatuaan tietää tapauksesta kello 11.30, Muang Pattayan piirikunnan valvoja Pol eversti Apichai Krobpech johti pelastusryhmää auttamaan viittä työntekijää, jotka olivat kuulemma pyörtyneet Nava Chakkapatin konehuonetta puhdistaessaan. Niiden uskotaan joutuneen myrkyllisille höyryille, koska ilmanvaihtojärjestelmää ei ollut kytketty päälle. Paikalle saapuessaan viranomaiset löysivät yhden työntekijän kuolleena tapahtumapaikalta, ja toinen kuoli kuljetettaessa sairaalaan, poliisi kertoi. Myös kolmas mies kuoli sairaalassa.

Miehet siivosivat konehuonetta tapahtumapäivänä.

Uhrien nimiä ja ikää ei lehdistöaikana julkaistu.

Poliisi tutkii tapausta kuolinsyyn selvittämiseksi ennen kuin ryhtyy jatkotoimiin.

Konehuone ja vene tarkastetaan tänään iltapäivällä maanantaina 10. Ravintola on auki toistaiseksi.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/