Sähköpalo Avenuen takana aiheuttaa pieniä vahinkoja, hälyttää turisteja ja paikallisia

Avenue-ostoskeskuksen takana eilen kello 3 tapahtuneen tietoliikennejohtojen oikosulun aiheuttamaa sähköpaloa tutkitaan tänään iltapäivällä.

Tuli järkytti turisteja ja paikallisia, kun äkillinen salama ja kipinä sytytti suuren osan viestintälinjoista eilen tuleen. Alueella on vilkasta liikennettä, ja paloa on nähnyt kymmeniä.

Johdot olivat suoraan moottoripyörän taksiaseman yläpuolella. Kuljettajat olivat huolissaan äkillisestä tulipalosta, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut. He olivat myös vastuussa turistien pitämisestä poissa liekeistä ja palokunnan soittamisesta.

Palokunta saapui paikalle nopeasti ja sai palon sammumaan noin kahdessakymmenessä minuutissa. Onneksi palo ei aiheuttanut suuria vahinkoja.

Pattaya Newsille puhuneet viranomaiset ilmoittivat, että linjat vaihdetaan ja koko alue tutkitaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/