Toinen olisi Gold Shop Robber, joka joutuu viikon sisällä ovelaksi automaattisella lukituksella (video)

Työtön mies Thaimaan koillisosasta kokeili useita tapoja ansaita rahaa – mutta mikään ei toiminut. 
Joten Suphachai Panthong, 27, Sisaketista päätti ryöstää Boonchai Yaowarat -kultaliikkeen Sri Rachassa 30. marraskuuta 2018 noin klo 6.
Mr. Panthong kokeili yhden bahtin painoista kultakaulakorua väittäen haluavansa testata istuvuuden. Sitten hän yritti törmätä ulkona odottavalle punaiselle Yamaha Fino -pakoautolleen.
Omistajaa Jarae Nitikarunia, 41, ei haluttu huijata. Hän oli jo lukinnut elektronisen etuoven. Mr. Panthong ymmärsi heti jääneensä kiinni, poisti kaulakorun ja odotti rauhallisesti poliisia.
Paikallinen poliisi löysi onnettoman ryöstäjän odottamassa heitä. Hän myönsi teon poliisille täysin ja otettiin kiinni rauhanomaisesti.
Hän sanoi, että hänet irtisanottiin hiljattain työstään paikallisella tehtaalla, ja hän yritti muita tapoja saada rahaa ilman menestystä.
Hänet vietiin paikalliselle poliisiasemalle useiden syytteiden vuoksi ja mahdollisesti useiden vuosien vankilassa. Tämä on toinen mies viikon sisällä, joka on yrittänyt ryöstää paikallista kultakauppaa, jonka liikkeen automaattinen lukitusjärjestelmä pysäytti.
Tilaa
SOURCEThai Visa, Daily News
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/