Thainainen ryösti turistilta 12,000 XNUMX bahtia hotellihuoneessaan, epäilty pidätettiin (Video)

Pattayan poliisipäällikkö vei Walking Streetin "hierontataiteilijan" uudelleen esitykseen kameroille, kun hän oli varastanut turistilta satoja euroja noin 12,000 XNUMX bahtin arvosta. 

Mies, jota ei ollut theNnewsille nimetty, oli tavannut Netrathip "Kaew" Yingyongin, 48, kadulla sunnuntaina ja vienyt hänet takaisin läheisen Etelä-Pattayan hotellin huoneeseen 218 "hierontaan".

Turisti kutsuman "hieronnan" jälkeen turisti torkkui ja Kaew kävi läpi omaisuutensa 200 eurolla ja 4,000 12,000 Thaimaan bahtilla, eli yhteensä noin XNUMX XNUMX bahtia. Turisti huomasi varkauden ja ilmoitti asiasta Pattayan poliisille.

CCTV johti pian hänen kaatumiseen ja syytteisiin varkaudesta pimeän aikaan. Nainen oli myös jättänyt henkilökorttinsa vastaanottoon, joka oli tehnyt asianmukaisesti kopion, joten jäi helposti kiinni.

Videolla Kaew osoitti turistin matkalaukkua ja vaatteita vaatekaapissa.

Myöhemmin päällikkö Pol Col Apichai Krobpetch hyväksyi Kaewin syyllisyyden ja pidätti hänet.

Häntä vastaan ​​nostetaan syyte Thaimaan lain mukaan.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/