Thaimaalainen mies yrittää ryöstää kultamyymälän Sattahipissa ja joutuu turvajärjestelmän loukkuun

sattahip-

23-vuotias thaimaalainen, herra Tanin Samran, sai enemmän kuin mitä hän neuvoi, kun hän yritti ryöstää kultakaupan Sattahipissa 26. marraskuuta 2018 noin klo 11.

Mr. Samran, jolla oli naamio ja raskaita vaatteita naamioidakseen ulkonäkönsä, juoksi kauppaan kahdeksan tuuman veitsellä ja vaati kultaa kassalta, joka oli suojakaiteen takana.

Kassa, rouva Rungnapa Phan, 25, vastasi osumalla turvajärjestelmään, joka kutsui poliisin ja lukitsi automaattisesti raskaat etuovet. Sitten hän pakeni liikkeen takakonttoriin odottamaan poliiseja.

Mr. Samran yritti paeta, mutta raskaat ovet estivät hänen pakonsa. Voitettuaan hän istui ja odotti poliisia. Poliisi, jota johti everstiluutnantti Chalith Prem Prapipat, saapui paikalle ja neuvotteli miehen kanssa etulasin läpi. Mies suostui antautumaan rauhanomaisesti.

Poliisi kehui nuorta kassanhoitajaa hänen ponnisteluistaan ​​turvajärjestelmän käytössä ja siitä, ettei hän panikoinut.

Mr. Samran, joka ilmoitti halunneensa epätoivoisesti rahaa eikä hänellä ollut minnekään kääntyä, joutuu kohtaamaan merkittäviä syytteitä aseellisesta ryöstöstä, ja hän on tällä hetkellä vankilassa Sattahipissa odottamassa oikeudenkäyntiään ja syytteitään. Häntä uhkaa jopa viiden vuoden vankeustuomio rikoksesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/