Pattayan kaupunki ja Thaimaan matkailuviranomainen julkistivat ympäristötietoisuuden aloituspäivän 1. joulukuuta

Pattaya-

Paikalliset viranomaiset, virkamiehet, yritysten omistajat, Thaimaan hallituksen jäsenet ja Thaimaan matkailuviranomaisen jäsenet tapasivat tänään kaupungintalolla suunnitellakseen ja ilmoittaakseen ympäristötietoisuuden aloituspäivätapahtuman. Tapahtuma järjestetään 1. joulukuuta 2018 Pattaya Beachillä kahdessa paikassa: Central Festivalin edessä ja A-One Hotel lähellä Soi 5:tä. Tapahtuma kestää koko päivän klo 9 auringonlaskuun asti.

Tapahtumassa on useita aktiviteetteja, mm.

-Yleisen rannan siivous korkean tason valtion virkamiehille ja turisteille. Turisteja ja ulkomaalaisia ​​kannustetaan tulemaan auttamaan rannan puhdistamisessa.

-Yleinen jätehuoltoseminaari, jossa apulaiskaupunginjohtaja keskustelee Pattayan kaupungin jätteiden valvonnassa käynnissä olevasta työstä.

-Näyttely muovipussien vaaroista. Useat tunnetut alueen vähittäiskauppiaat, mukaan lukien 7-11 ja Villa Market, ovat ilmoittaneet suunnitelmistaan ​​vähentää muovikassien tuotantoa tai lopettaa niiden valmistus kokonaan.

-Paikallisten koulujen lapsille on esittelyjä ja julisteita, joissa kerrotaan heidän ideoistaan ​​ja panoksestaan ​​jätteiden hallintaan ja Pattayan hoitamiseen.

- Kymmenet kojut ja tiedotuskioski sekä turisteille että paikallisille kertovat, kuinka he voivat auttaa Pattayan kaupungissa tuottamansa jätteen hallinnassa.

Turisteja, ulkomaalaisia ​​ja paikallisia kannustetaan tulemaan ympäristötietoisuuden aloituspäivään ja, lainaus järjestäjältä, olemaan osa ratkaisua, ei ongelmaa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/