Pattayan poliisi järjestää "yhteisyyden näytöksen" Loy Krathongin viikonloppuna, ilmoittaa kolme painopistealuetta

Pattaya-

21. marraskuuta 2018 ennen kiireistä Loy Krathongin lomaviikonloppua Pattayan poliisi, jota johti poliisipäällikkö Apichet Krobpech, piti lehdistötilaisuuden ja yhtenäisyyden näytöksen poliisiaseman edessä, joka sijaitsee osoitteessa Soi 9 Pattayassa, Thaimaassa.

Tänä viikonloppuna tuhansien turistien, paikallisten ja ulkomailla asuvien odotetaan saapuvan rannoille, jotta he voivat leijua pois edellisen vuoden huolenaiheistaan ​​ja esittää toiveita ja ansioita tulevaisuutta varten.

Pattayan poliisi kannustaa ihmisiä juhlimaan festivaaleja perinteisesti ja pysymään poissa toiminnasta, joka ei ole kunnioittavaa ja Loy Krathongin hengessä.

He ilmoittivat kolmesta painopistealueesta tänä viikonloppuna upseereille:

1. Rannalla oleva kävelytie Beach Roadilla ja kiertävät partiot. He totesivat, että mitään rikollista toimintaa, mukaan lukien tulilyhtyjen, ilotulitteiden, viina, prostituutio jne., ei suvaita. He ovat kaksinkertaistaneet partioiden ja poliisi on paikalla koko viikonlopun varmistaakseen turistien ja paikallisten turvallisuuden. Poliisi muistuttaa matkailijoita siitä, että palolyhtyjen käyttö on TÄRKEÄÄN kiellettyä ja lain vastaista, ja se määrää sakkoja ja rangaistuksia.

2. Keskuspoliisipisteet Pattaya Beachin ja Jomtien Beachin keskellä. Niissä on turisti- ja tavallinen poliisi, ja ne on omistettu varmistamaan kaikkien asianosaisten turvallisuus.

3. DUI-tarkastuspisteitä ja satunnaisia ​​ajoneuvokatsastuksia pystytetään kaikkialle kaupunkiin.

Poliisi on muistuttanut paikallisia, ulkomaalaisia ​​ja turisteja, että rattijuopumusta ei suvaita. He totesivat myös, että juominen ei ole osa festivaaleja ja että he noudattavat "Rannalla juominen kielletty" -sääntöä. Lopuksi poliisi pitää silmällä moottoripyöräilijöitä ja kaikkia, jotka ovat vaarassa ampua aseella ilmaan juhliakseen lomaa, joka on ollut ongelma aiempina vuosina.

Me Pattaya Newsissa toivotamme kaikille turvallista ja juhlavaa lomaviikkoa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/