Amerikkalainen tuomittiin kymmeneksi vuodeksi vankeuteen sen jälkeen, kun hänet tuomittiin seksistä alaikäisten kanssa Thaimaassa

USA-

71-vuotias Paul Shapiro on tuomittu 10 vuodeksi vankeuteen Yhdysvalloissa sen jälkeen, kun Kalifornian tuomioistuin tuomitsi hänet syytteistä seksiin alaikäisten kanssa Thaimaassa aina vuoteen 2012 asti.

ThaiVisa raportoi, että Yhdysvaltain kansalainen Paul Alan Shapiro määrättiin maksamaan rangaistuksensa lisäksi 20,000 XNUMX dollarin korvausta kahdelle uhrille Thaimaassa.

Yhdysvaltain piirituomari Dolly Gee sanoi, että Shapiro "käytti hyväksi ja kohdistaa heihin kaikkein haavoittuvimpia ihmisiä; alaikäiset lapset."

Kalifornian tuomioistuin kuuli, kuinka Thaimaan poliisi pidätti Shapiron vuonna 2012, kun hän harjoitti seksiä pojan kanssa ostoskeskuksen wc:ssä. Shapiro oli maksanut 13-vuotiaalle teini-ikäiselle 300 bahtia, noin kymmenen Yhdysvaltain dollaria, voidakseen harrastaa seksiä hänen kanssaan. Hän myös kuvasi itsensä osallistumassa seksuaaliseen tekoon uhriensa kanssa.

Pidätyksensä vuonna 2012 jälkeen Shapiro vietti aikaa vankilassa Thaimaassa, mutta sai armahduksen vuonna 2015 ja karkotettiin takaisin Yhdysvaltoihin syytteitä vastaan, Pattaya Mail -lehden mukaan. Kun hänet karkotettiin takaisin Yhdysvaltoihin, hänet pidettiin vangittuna Los Angelesissa.

Yhdysvaltain oikeusministeriön julkaisemien asiakirjojen mukaan Shapiro oli matkustanut Thaimaahan säännöllisesti yli 16 vuoden ajan seksiin alle XNUMX-vuotiaiden poikien kanssa.

Shapiro, eläkkeellä oleva autoliikkeen työntekijä, oli tunnustanut syyllisyytensä päivää ennen kuin hänen piti mennä oikeudenkäyntiin heinäkuussa 2017. Keskiviikkona hänet tuomittiin Kalifornian keskuspiirissä.

Shapiro istuu 10 vuotta liittovaltion vankilassa, jota seuraa 20 vuotta valvottua vapautta vankeusrangaistuksensa jälkeen. Hän maksaa myös yhteensä 20,000 XNUMX dollaria kahdelle uhrille, jotka molemmat ovat Thaimaan kansalaisia.

Tilaa
SOURCEThaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/