Mikä on Vapingin nykyinen ja tuleva tila Thaimaassa? Katsomme perusteellisesti

Kokoelma e-savukkeita,

Thaimaa-

Hämmennys näyttää vallitsevan tällä viikolla, koska Thaimaan valmisteverovirasto ja Thaimaan hallitus antoivat kaksi ristiriitaista lausuntoa. Käsittelimme tätä sosiaalisen median syötteissämme ja yritämme nyt antaa selvennystä asiaa tutkittuamme perusteellisesti.

Toisaalta tämä artikkeli on peräisin Bangkok Postista, Chiang Rai Timesista ja monista muista Thaimaan uutislähteistä.  https://www.bangkokpost.com/news/general/1572378/tourists-warned-of-e-cigarette-fines?fbclid=IwAR1n5CJJvjil8ljIrFbE1UuRlrSbCW4cJWIzYw5vSWFHFZy99xy0Mu2aNuc

Toisaalta sinulla on tämä artikkeli, joka on myös peräisin Bangkok Postista ja joka on saanut monet ihmiset uskomaan, että E-Cigsistä tulee pian "laillisia". https://www.bangkokpost.com/news/general/1572042/smokers-shift-to-hike-tax-on-loose-tobacco

Epäselvyyden lisäämiseksi sinulla on tämä Sanook-artikkeli (thai-kieli), jossa todetaan, että E-Cigsistä tulee täysin laillisia valmisteveroviraston mukaan.  https://www.sanook.com/money/610587/

Kaikki kolme artikkelia ja tiedot ovat ilmestyneet samana päivänä, 8. Tämä on odotetusti aiheuttanut suurta hämmennystä potentiaalisten kuluttajien, asukkaiden ja matkailijoiden keskuudessa.

Siksi tässä on tämänhetkinen selkeys hyvin yksinkertaisin maallikon termein valmisteveroosaston ja valmisteveropäällikön selvennyksellä. Pachorn Anantasin:

-Vaping on tällä hetkellä Thaimaan lain vastaista. Rangaistukset ovat jopa kymmenen vuotta Thaimaan vankilassa ja sakkoja jopa neljä kertaa laitteen ja nesteiden kustannukset, mikä voi johtaa valtaviin sakkoihin. Keskimääräinen höyrystysvälineiden kanssa tai julkisesti höyrystänyt henkilö on ilmoittanut valmisteverovirastolle ja sen suurlähetystöille 20,000 50,000 - XNUMX XNUMX bahtin sakot.

-Valmisteverovirastolla ei ole (eikä ole) mahdollisuutta muuttaa lakeja. He vain antoivat varoituksen kaikille suurille suurlähetystöille muistuttaen turisteja saatuaan useita valituksia voimassa olevasta laista ja edellä mainituista rangaistuksista. Rangaistukset ovat olleet samat jo lähes vuoden.

- Mahdollisuus avata ja ottaa käyttöön Vapingin vero on olemassa, JOS kauppa- ja terveysministeriö pääsee sopimukseen vapingin maahantuonnista. Yhteisymmärrykseen ei ole päästy tai sen odotetaan saavutettavan lähitulevaisuudessa mielipide-erojen vuoksi.

-Valmisteverovirasto ei sanonut, että he tulevat verottamaan höyrystystä, kuten useat medialähteet ovat alun perin raportoineet väärin. He totesivat, kuten edellä, mahdollisuutta tarkastellaan, mutta se vaatii kauppa- ja terveysministeriön hyväksynnän.

-Siitä, onko yritys vastuussa tai vastuussa, jos asiakas höyryää tai käyttää höyrystyslaitteita tiloissa, valmisteverovirasto sanoi, että se on lainvalvontaasia eikä kuulu heidän vastuualueeseensa. Pattaya News on nähnyt monia kylttejä asianomaisten alueiden yrityksissä, jotka varoittavat asiakkaita olemaan höyryämättä tiloissa. Viranomaiset ovat ilmoittaneet lehdistölle, että koska höyrystäminen on Thaimaan lakia ja kiellettyä toimintaa, yritys VOIDAAN joutua vastuuseen, kuten mikä tahansa huumeiden käyttö tai lainvastainen toiminta heidän toimipaikassaan.

Toivomme, että se selventää nykyistä tilannetta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEThaimaan valmisteveroosasto
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/