HIV-positiivinen thaimaalainen kersantti pidätettiin ja häntä syytetään yli 75 teinipojan raiskaamisesta Koillis-Thaimaassa

Bangkok:

   Hiv-tartunnan saanut thaimaalainen kersantti on pidätetty ja häntä syytetään arviolta 75 pääosin teini-ikäisen pojan raiskaamisesta sen jälkeen kun heidät oli houkuteltu tapaamaan häntä maan koillisosassa, korkea lainvalvontaviranomainen kertoi AFP:lle torstaina (8. marraskuuta).

43-vuotias sotilas Khon Kaenin maakunnassa käytti väärää profiilia homotreffisovelluksessa kutsuakseen väitetyt 13–18-vuotiaat uhrit tapaamaan itseään, sanoi Surachate Hakparn, joka tunnetaan suurena vitsinä thaimaalaisille. Media, teknologiarikosten työryhmän apulaisjohtaja.

Surachate sanoi, että teini-ikäiset oli houkuteltu jakamaan paljastavia kuvia itsestään ennen saapumistaan, ja sitten heidät kiristettiin harrastamaan seksiä miehen kanssa, kun he olivat siellä ja oppineet, ettei hän ollut profiilissa oleva mies.

"Meillä on todisteita siitä, että hän raiskasi pojat, heistä noin 75", hän sanoi torstaina ja lisäsi, että epäilty pidätettiin ja häntä syytettiin edellisenä päivänä.

"Meillä on selvät todisteet tästä, ja hän tunnusti."

Miehen epäillään harjoittaneen seksuaalista väkivaltaa neljän vuoden ajan ja viranomaisille vihjattiin väitteistä teknologiarikosten työryhmän Facebook-sivulla olevan vihjeen kautta.

Surachate lisäsi, että poliisi uskoo, että tutkinnan laajuus voisi olla vielä laajempi ja ulottua vuosia taaksepäin.

"Hän on tehnyt tämän pojille siitä lähtien, kun hän palveli Bangkokissa ja jatkoi sitä Khon Kaenissa", Surachate sanoi ja lisäsi, että epäillyltä oli riistetty arvo.

Epäiltyä syytetään yhteensä kuudesta, mukaan lukien alaikäisten lasten raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Enimmäisrangaistus lapsen raiskauksesta on 20 vuotta vankeutta.

Väitetyille uhreille tarjotaan HIV-testaus- ja neuvontapalveluita.

Thaimaa on aiemmin ollut otsikoissa seksuaalisen hyväksikäytön skandaalien takia, mutta suuri osa toiminnasta tapahtuu poissa näkyvistä ja saa vain vähän kattavuutta.

Luotto: Associated Press

Tilaa
SOURCEhttps://www.channelnewsasia.com/news/asia/thai-sergeant-with-hiv-accused-of-raping-dozens-of-teenage-boys-10910224
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/