HIV-positiivinen thaimaalainen kersantti pidätettiin ja häntä syytetään yli 75 teinipojan raiskaamisesta Koillis-Thaimaassa

Bangkok:

   An HIV-infected Thai sergeant major has been arrested and charged with raping an estimated 75 mostly teenage boys after luring them to meet him in the northeast of the country, a senior law enforcement official told AFP Thursday (Nov 8).

The 43-year-old soldier in Khon Kaen province used a false profile on a gay dating app to invite the alleged victims – who ranged in age from 13 to 18 – to meet him, said Surachate Hakparn, known as Big Joke to the Thai Media, deputy head of the technology crime task force.

Surachate said the teenagers had been cajoled into sharing revealing photos of themselves before arriving and then were blackmailed into having sex with the man once they were there and learned he was not the man in the profile.

“We have evidence that he raped the boys, about 75 of them,” he said Thursday, adding that the suspect was arrested and charged the day before.

“We have clear evidence of this and he confessed.”

The man had allegedly carried out the sexual assaults for four years and authorities were tipped off about the claims via a tip on the Facebook page of the technology crime task force.

Surachate added that police believe the scope of the investigation could be even broader and go back years.

“He has done this to boys since he served in Bangkok and continued doing it in Khon Kaen,” Surachate said, adding that the suspect had been stripped of his rank.

In total the suspect faces six charges, including the rape and molestation of underage children. The maximum penalty for child rape is 20 years in jail.

HIV testing and counselling services are being provided to alleged victims.

Thailand has made headlines for sex abuse scandals in the past but much of the activity occurs out of sight and receives little coverage.

Luotto: Associated Press

SOURCEhttps://www.channelnewsasia.com/news/asia/thai-sergeant-with-hiv-accused-of-raping-dozens-of-teenage-boys-10910224
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/