Sosiaalisen median pyrkimys löytää kadonnut poika Koh Taosta löytää hänet turvassa Pattayasta

Pattaya-

Viime päivinä thai-kieliset sosiaalisen median sivustot jakoivat uutisen, että isä Hollannissa etsi kadonnutta poikaansa, herra Dennis Wielaardia, joka oli kadonnut ilman yhteyttä perheeseensä noin 14. lokakuuta Thaimaassa.

Wielaard, joka oli viimeksi puhunut perheelleen noin 13. lokakuuta, oli perheensä mukaan aikonut matkustaa Koh Taolle ja viettää siellä viikon. Mutta kun he eivät olleet kuulleet mitään moneen päivään, he alkoivat ottaa yhteyttä Thaimaan viranomaisiin. Kun tämä reitti ei onnistunut löytämään herra Wielaardia, he ottivat yhteyttä sosiaalisen median kautta, jolloin kadonneet julisteet kirjoitettiin thai-kielellä ja julkaistiin Facebookissa, Twitterissä ja muussa sosiaalisessa mediassa.

Varhain iltapäivällä sunnuntaina 21. lokakuuta virkamiehet löysivät herra Wielaardin yöpyvän Nonze-hostellissa Beach Roadilla lähellä Walking Streetiä, jossa hän oli oleskellut lokakuun 14. päivästä lähtien, aivan hyvin. He löysivät hänet, koska hostelli toimitti oikein maahanmuuttoasiakirjat, jotka tunnistavat heidän asunnossaan oleskelevat ulkomaalaiset. Viranomaiset ylistivät hotellia asianmukaisten menettelyjen noudattamisesta, jotka auttoivat löytämään herra Wielaardin.

Mr. Wielaard kertoi The Pattaya Newsille ja paikalliselle lehdistölle, että hän oli ollut täysin kunnossa ja päätti muuttaa alkuperäisiä matkasuunnitelmiaan Koh Taosta Pattayaan eikä halunnut ilmoittaa perheelleen määränpään muutoksesta. Hän kertoi, että hänen isänsä oli myös lomalla Espanjassa, eikä hän ollut varma, kuinka tavoittaa hänet. Hän ei tiennyt, että hänen etsimisensä oli käynnissä sosiaalisessa mediassa.

Se hymyili poliisille, hänen perheelleen ja herra Wielaardille sen jälkeen, kun hänet löydettiin turvallisesti nauttimasta lomastaan ​​Pattayasta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/