Thaimaan hallitus suorittaa täyden tutkimuksen kiinalaisen turistin pahoinpitelystä lentokentällä videon leviämisen jälkeen (Video)

Bangkok-

Kiina on Thaimaan suurin turistien lähde, ja se muodostaa noin neljänneksen sen 35 miljoonasta vuosittaisesta vierailijasta.

Suositulla Phuketin saarella heinäkuussa sattunut venekatastrofi, joka tappoi kymmeniä kiinalaisia ​​lomailijoita, on kuitenkin vähentänyt vierailuja ja saanut Thaimaan valppaaksi ongelmista, jotka voivat vaikuttaa markkinoihin.

Syyskuun 27. päivänä Bangkokin Don Mueangin lentokentällä tehty videoleike, jossa vartija tappelee hetken miehen kanssa ja sitten löi miehen, kuului tähän kategoriaan ja sai nopeasti aikaan reaktiot joidenkin korkeimpien hallintotasojen taholta.

Hallituksen tiedottaja Sunsern Kaewkumnerd sanoi sunnuntaina, että pääministeri ja juntan johtaja Prayut Chan-O-Cha oli "syvästi järkyttynyt" tapauksesta.

”Pääministeri ajatteli, että vaikka turisti ei kyennyt esittämään asiakirjoja majoituksen ja laillisen asemansa vahvistamiseksi Thaimaassa, kieltäytyi jäämästä pidätyshuoneeseen, kirosi ja loukkasi upseereita, kieltäytyi noudattamasta käskyjä edes äidinkielellään, yritti useita kertoja pakoon ja toiminut epäasianmukaisesti virkamiesten kanssa, virkamiesten on silti rauhoittava ja kohdeltava häntä kansainvälisen käytännön mukaisesti. Sunsern sanoi viestissään toimittajille.

Hän lisäsi, että kaksi johtavaa lentoaseman työntekijää oli erotettu ja vartija erotettiin tehtävästään.

Yksi työntekijöistä, Suthirawat Suwannarat, joka on lentokentän johtaja, sai 30 päivän työkiellon tavattuaan suoraan hallituksen korkeimman tason, joka tapasi myös Kiinan hallituksen virkamiehiä. Lentokenttäpolitiikan tutkinta jatkuu.

"Emme voi kieltää vastuuta tästä puutteesta, ja olen pahoillani ja pahoittelen kiinalaista turistia", hän sanoi toimittajille lauantaina.

"Vaikka meillä on oikeus puolustaa itseämme, tässä tapauksessa se ei ollut järkevää ja turisti oli turhautunut eikä todellinen uhka." hän sanoi.

Turisti tunnistettiin Mei Jiksi, ja hän oli saapunut lennolla Jakartasta, lentoasemaviranomainen kertoi. Se lisäsi, että hän oli kieltäytynyt odottamasta huoneessa, kieltäytynyt noudattamasta lentoaseman ja poliisin virkamiesten käskyjä, kieltäytyi puhumasta kääntäjälle, jatkuvasti loukkasi ja kiroi virkamiehiä ja poliiseja ja kieltäytyi puhumasta kenenkään esimiehen tai esimiehen kanssa. Siinä kerrottiin myös, että hän yritti paeta tai "juoksu" passintarkastuksen läpi useita kertoja.

Hänet karkotettiin myöhemmin ja todettiin, että hänen paperinsa olivat todellakin vääriä ja että hänellä ei ollut voimassa olevaa viisumia Thaimaahan saapumiseen, mutta ei ennen kuin kohtaaminen oli kuvattu matkapuhelimilla ja ladattu verkkoon ja joutunut yleiseen oikeuteen.

Thaimaan nopea vastaus korostaa jatkuvaa herkkyyttä Phuketin katastrofiin, jossa kuoli lähes 50 ihmistä. Viranomaiset väittävät edelleen, että vaikka herra Mei Ji todellakin rikkoi lakia eikä tehnyt yhteistyötä missään vaiheessa, hänen olisi pitänyt lyödä häntä fyysisesti.

Matkailu- ja urheiluministeriö on arvioinut menettävänsä yli puoli miljoonaa kiinalaista turistia, jotka ovat suuttuneet ja peloissaan venetragediasta.

Hallituksen tilastojen mukaan elokuussa Thaimaassa vierailleista 860,000 miljoonasta turistista noin 3.2 XNUMX oli kiinalaisia.

Luvut edustavat lähes 12 prosentin laskua Kiinan käynneissä viime vuoden vastaavasta ajanjaksosta.

Video on alla. Huomaa, että otsikko on virheellinen - sakkoja tai epätavallisia kuluja ei sovellettu, koska useat lähteet ovat vahvistaneet, paitsi että turistia on kehotettu maksamaan lennosta takaisin maahansa, kun hänellä ei ollut voimassa olevaa viisumia maahantuloon.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/