Pattayan poliisipäällikkö varoittaa rikollisia: Jos olet rikollinen Pattayalla, saamme sinut kiinni.

Pattayan poliisipäällikkö Pol Col Apichai Krobpetch varoitti rikollisia, jotka aikovat tehdä rikoksia turisteja vastaan ​​lomakeskuksessa:

"Me pidätämme sinut - voit olla varma siitä."

Päällikkö oli kuvassa turistin kanssa, jonka Vespa-moottoripyöränsä istuin pakotti kaksi thaimaalaista, jotka varastivat laukun ja lompakon.

Ajoneuvo oli pysäköity Avenuen ostoskeskukseen.

Kaksi epäiltyä oli pian pidätettynä, johtaja kertoi. He olivat aviomies ja vaimo Kittichai "M" Saowarot ja Thassanee tai "Kung" tai "Oi" Sutthikun, 34, molemmat Rayongista.

Pol Col Apichai sanoi, että Thassanee pidätettiin huumeista ja prostituutiosta vuonna 2013 Pattayassa.

Hän sanoi, että turisteja kohtaan tehtyjä rikoksia, olivatpa he ulkomaalaisia ​​tai thaimaalaisia, tutkitaan aina hänen paikallaan.

Hän varoitti rikollisia rikkomasta lakia Pattayalla – tai muuten.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/