Nosturihissi romahti rakennustyömaalla Pohjois-Pattayalla, 1 ihminen kuoli, 4 ihmistä loukkaantui vakavasti (Video)

Yksi ihminen kuoli ja neljä muuta loukkaantui vakavasti onnettomuudessa rakennustyömaalla Pattayalla maanantai-iltapäivänä 1.

Onnettomuus tapahtui, kun osa nosturista romahti rakennustyömaalla Pohjois-Pattayalla, jonne rakennetaan uutta hotellia.

Työntekijöitä kuljetettiin nosturilla ylös hissillä, kun hissi antoi periksi ja putosi satojen jalkojen korkeudelle maanpinnasta.

Yksi mies julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, ja neljä muuta vietiin Banglamungin sairaalaan ja Bangkok Pattayan sairaalaan vakavien vammojen vuoksi.

Pattayan viranomaiset ilmoittivat aloittaneensa tapauksen tutkinnan. Rakentaminen on toistaiseksi keskeytetty, kunnes tapaus on tutkittu.

Kerromme lisää tästä murtuvasta tarinasta, kun saamme lisätietoja.

Rakennustyömaa omistaa italialainen ja thaimaalainen yhteisyritys. He ovat toistaiseksi kieltäytyneet kommentoimasta.

Video saattaa sisältää sisältöä, joka häiritsee joitain katsojia. Ole hyvä ja varoita ennen tämän sisällön katsomista.

Video: Pattaya Update News.

Tilaa
SOURCEPattayan päivitysuutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/