Hongkongin turisti tapasi Pattayan poliisipäällikön väitetystä miljoonan bahtin varkaudesta

Pattaya-

Kuten raportoimme aiemmin tällä viikolla, Hongkongin turisti Vincent Chen, 32, joka myös sanoo olevansa kuuluisa näyttelijä Kiinassa, ilmoitti, että häneltä varastettiin pussi, jossa oli miljoona bahtia arvoesineitä, kun hän oli Walking Streetillä tiistaina 18. syyskuuta. klo 5 aamulla riidan aikana useiden ladyboysien kanssa.

Chen on antanut useita julkisia lausuntoja lehdistölle ja sosiaalisessa mediassa koskien tapausta ja tyytymättömyyttä poliisitutkintaan. Hänet kutsuttiin aiemmin tänään tapaamaan henkilökohtaisesti Pattayan poliisipäällikköä keskustelemaan tutkinnasta ja hänen laukkunsa olinpaikasta. Mr. Chen oli iloinen siitä, että poliisipäällikkö itse varasi aikaa istua hänen kanssaan hänen huolenaiheisiinsa.

Vaikka keskustelun tarkkoja yksityiskohtia ei kerrottu lehdistölle, viranomaiset ilmoittivat saaneensa uuden tiedon laukun olinpaikasta CCTV:n ansiosta. Kuvamateriaalin perusteella vaikutti siltä, ​​että laukku on saattanut ottaa kolmas osapuoli, koska herra Chen itse asiassa asetti/pudotti pussin maahan riidan ja tappelun aikana ladyboysin kanssa. Chen väitti olevansa samaa mieltä tämän lausunnon kanssa ja luuli aiemmin, että transvestiitit olivat ottaneet laukun.

Poliisi ilmoittaa, että heillä on vankka johtoasema pussin sijainnista ja toivovat positiivisia uutisia seuraavan päivän tai kahden sisällä.

Mr. Chenin kriitikot sosiaalisessa mediassa ovat kysyneet, miksi joku kävelee turistialueella kello 5 aamulla yli miljoona bahtia arvoesineitä laukussa. Mr. Chen kieltäytyi vastaamasta tähän kysymykseen lehdistölle.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/