Thaimaalainen mies murhattiin syntymäpäiväänsä, kun hän flirttaili ystävänsä vaimonsa kanssa

Pattaya-

20. syyskuuta 2018 kello 8 Banglamungin alueen poliisille ilmoitettiin murhasta, joka tapahtui kotona osoitteessa Moo 00, Nongprue, Banglamung.

Saapuessaan poliisi ja toimittajamme löysivät äskettäin kuolleen Prapin Wongsawanichkit, 46, ruumiin. Lisäksi talon omistaja ja hänen vaimonsa Nimit Khunmai, 42, olivat myös paikalla ja olivat odottaneet poliisin saapumista. Hra Khunmain vaimon nimi ei ollut saatavilla lehdistön aikaan. Sekä herra Khunmai että hänen vaimonsa olivat vahvasti päihtyneitä, ja poliisi havaitsi valmiin pullon Sangsom Rommia olohuoneen pöydällä.

Mr. Khunmain vaimo kertoi viranomaisille ja lehdistölle, että Mr. Prapin oli juhlinut syntymäpäiväänsä tänään ja oli tullut pieneen syntymäpäiväjuhlaan pariskunnan kanssa. He olivat olleet ystäviä monta vuotta, hän sanoi. Hän kuitenkin kertoo, että kun Prapin juopui, hän alkoi flirttailla hänen kanssaan, mikä suututti hänen miehensä. Hän kertoi, että hänen miehensä humalassa raivoissaan otti keittiöstä veitsen ja puukotti Mr. Prapinin kuoliaaksi väitetyn flirttailun vuoksi.

Mr. Prapin oli liian humalassa vastatakseen kysymyksiin ja hänet pidätettiin murhasyytteen vuoksi. Hänen vaimonsa oli pidätettynä poliisin tutkiessa tapausta.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/