Aviomies ja vaimo huumekauppiaat kiinni Pattayan alueella

Huay Yai-

Syyskuun 20. päivänä 2018 kello 9 Banglamungin viranomaiset ja poliisi tekivät ratsian pieneen asuntoon, joka sijaitsee osoitteessa Moo 00 Huay Yaissa sen jälkeen, kun tutkimus oli johtanut heihin kyseiseen osoitteeseen edellisen viikon aikana.

Alueelta löydettiin hiljattain useita jopa 13-vuotiaita teini-ikäisiä, joilla oli hallussaan Yabba-tabletteja (Meth.). Poliisitutkijat selvittivät, että tablettien lähde olivat aviomies ja vaimo Sarutma ja Prasit Thaisit.

Poliisi tarkkaili osoitetta jonkin aikaa ja havaitsi muutaman tunnin sisällä useita nuoria nuoria, jotka tulivat ja lähtivät asunnosta. Poliisi päätti tehdä ratsian asuntoon ja löysi yhteensä 296 Yabba-pilleriä. He löysivät myös Sarutman rintaliiveistä metan kidemuodon.

Sarutma väitti poliisille, että kaikki huumeet olivat hänen ja että hänen miehensä Prasit ei ollut osallisena eikä vastuussa. Poliisi ei kuitenkaan uskonut tätä lausuntoa ja pidätti molemmat henkilöt huumerikoksesta epäiltyinä. Pariskunta pidetään Pattayan tutkintavankilassa oikeudenkäyntiä odotettaessa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/