Pattayan poliisi pelasti iPhonensa ammuskelun aikana Pattaya-ravintolassa

Pattaya-

Pattayan poliisi melkein vei sen lonkkaan ravintola-ampumisen aikana ison gangsterin kanssa – jos ei hänen älypuhelimensa takia.

Sgt. Majuri Powaret Banjong kertoi tiistaina toipuvansa kohtaamisesta paikallisessa sairaalassa, jossa hänen iPhonensa suojasi häntä riehuvan asemiehen ampumalta luodilta.

"Minun täytyy seurata tilaani", Powaret sanoi sairaalasängystään tiistaina.

Somchai "Hia Chai" Sae-chua, 49, joka poliisin mukaan on tunnettu rikollinen elementti kaupungin Na Kluean osa-alueella, juhli syntymäpäiväänsä myöhään lauantai-iltana, 15. syyskuuta suositussa All New Mouthburi -ravintolassa.

Keskiyöllä Somchai joutui sanalliseen ja fyysiseen riitaan pöydässä olevan naisen kanssa. Powaret, 31, joka sattui olemaan syömässä illallista ulkomaalaisen poliisin kanssa, puuttui asiaan ja yritti lieventää tilannetta.

Vihaisena Somchai veti esiin pistoolin ja ampui useita kertoja Powaretiin, joka hyppäsi pöydälle ja veti myös aseensa. Yksi Somchain luodeista osui Powaretin käsivarteen ja toinen hänen reiteensä.

Pyöreä osui iPhoneen hänen housujen taskuun ja suojasi Powaretia.

Otettuaan kaksi luotia Powaret putosi maahan ja hänen poliisikaverinsa Prachinburista, Lance Cpl. Naretrak Krueawara, 30, otti Powaretin pistoolin ja ampui kolme kertaa Somchaita haavoittaen häntä. Kun luotimyrsky päättyi, Somchai oli osunut oikeaan temppeliin, käsivarteen, vatsaan ja jalkaan. Pelastushenkilöstö saapui paikalle ja pystyi pelastamaan hänet.

Sen jälkeen kun sekä poliisi että epäilty vietiin sairaalaan, poliisin tiedottaja eversti Krissana Pattanacharoen sanoi, että Naretrak meni Pattayan poliisiasemalle ja teki ilmoituksen.

Kumpaakaan poliisia ei syytetä osallisuudestaan, koska se katsottiin itsepuolustukseksi vihamielisen tilanteen purkamisen yhteydessä. Somchaita syytetään murhan yrityksestä, ja häntä pidetään tällä hetkellä Pattayan tutkintavankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/