Mies jäi kiinni masturboivasta kirkkaassa päivänvalossa nuoren koululaisen edessä

Chonburi-

Vielä tunnistamaton mies, jonka uskotaan olevan Thaimaan kansalainen, jäi kameraan masturboimassa Chonburin keskustassa vaaleanpunaisella moottoripyörällään tunneille kävelevän koulutytön edessä.

Miehen huomion kiinnitti tyttö ja koulupuku, jolloin hän vetäytyi, avasi housujensa vetoketjun ja aloitti masturboimisen julkisesti ilman ilmeisen huoletonta. Huolestunut sivustakatsoja aloitti tapauksen kuvaamisen matkapuhelimellaan.

Tyttö oli ymmärrettävästi huolissaan tilanteesta ja pakeni, missä mies seurasi häntä lyhyen matkan. Videon kuvaanut henkilö kertoi huutaneensa miehelle, kunnes tämä ajoi pois moottoripyörällään.

Poliisi etsii miestä moottoripyörän rekisterikilven perusteella.

Tilaa
SOURCESanook Online
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/