Kitara "Legend" Lam Morrison osuu jalankulkijaan matkalla töihin

Pattaya-

Tunnettu paikallinen kitaristi Lam Morrison, 74-vuotias, joutui onnettomuuteen, jossa hän törmäsi jalankulkijaan autossaan matkalla keikalle Etelä-Pattayassa lauantai-iltana 8. syyskuuta.

Hänen musta BMW 325i -mallinsa tuulilasi murtui onnettomuudesta.

Jalankulkija Loppraphan Sariphim, 40, sai päähaavan ja vammoja oikeaan jalkaansa. Nainen vietiin onnettomuuden jälkeen sairaalaan.

Mr. Morrison teki täysimääräistä yhteistyötä poliisin ja viranomaisten kanssa onnettomuuspaikalla. Jäi epäselväksi, missä tapahtumassa oli vika. Mr. Morrison väittää, että hän juoksi hänen eteensä ilman varoitusta, ja rouva Sariphim on toistaiseksi kieltäytynyt antamasta julkista lausuntoa.

Poliisi tarkastaa CCTV:n risteyksessä, jossa onnettomuus tapahtui, ja päättää, nostaako he syytteet.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/