Video: Chonburissa sijaitseva kalaravintola Go-Go-tanssijan kanssa, jota kuvernööri uhkasi sulkea

Chonburi-

Chonburin provinssin kuvernööri on määrännyt Srirachan alueella sijaitsevan kalaravintolan tarkastuksen sen jälkeen, kun video laitoksen seksikkäistä tanssijoista levisi virukseen.

Kuvamateriaali, joka on otettu Bor Tok Gung SS Bor Win -ravintolassa, jossa voit valita omat kala- ja äyriäisruoat suuresta uima-altaasta kalastamalla, näyttää useita paljastavia shortseja ja paitoja pukeutuneita naisia ​​tanssimassa pöydällä, kun asiakkaat – mukaan lukien perhe taaperoineen – tanssivat pöydällä. katso, kun he kokoontuvat kala-altaan ympärille ja kalastavat illalliselle.

Chonburin kuvernööri Pattaratorn Tianchai on pyytänyt piirin virkamiehiä tarkastamaan kyseisen ravintolan.

Hän totesi, että seksikästä tanssia pidetään julkisena säädytyksenä, eikä sitä pidä järjestää ravintolaksi rekisteröidyssä laitoksessa. Hän totesi myös, että thaimaalaiset ja turistit pitävät tällaista käytöstä "iljettävänä" ja "loukkaavana", eikä se ole oikea kuva Chonburin alueelle eikä heijasta laajemman Pattayan alueen arvoja.

Videota on jaettu Facebookissa lähes puoli miljoonaa kertaa ja se on levinnyt sosiaalisessa mediassa. Thaimaan paikallisten kommentit sosiaalisessa mediassa ovat raivoissaan ja väittävät enimmäkseen, että tämä ei ole Thaimaa eikä heijasta Chonburia ja Pattayaa.

Kuvernöörin mukaan loukkaava ja inhottava ja thaimaalaisia ​​arvoja vastaan ​​tehty video löytyy alta. Katso omalla vastuullasi.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/