Video: Vihainen pakettiauton kuljettaja moittii turistia, joka kohteliaasti pyysi häntä hidastamaan 130 kilometriä tunnissa

Tila-auton kuljettaja on jäänyt kameralle moittimassa ulkomaalaista turistia, joka valitti vaarallisesta ajamisestaan.

Tapaus, josta video jaettiin Facebookille, tapahtui, kun ulkomaalainen sanoi miehen ajaneen liian nopeasti ja käski kohteliaasti hidastaa vauhtia matkalla Surat Thanista Phuketiin.

https://video.sanook.com/player/1319877/

Sanook Newsin jakamassa valokuvassa pakettiauton nopeusmittari oli 130 km/h.

Matkan aikana ulkomaalainen turisti kertoi käskeneen pikkubussin kuljettajaa hidastamaan vauhtia, koska onnettomuus voi tapahtua.

Sen sijaan, että kuljettaja olisi yrittänyt ajaa turvallisesti, vastuullisesti ja lain sallimissa nopeusrajoituksissa, hän pysäytti ajoneuvon ja aloitti vihaisen tiradin ulkomaalaiselle.

"Jos pelkäät kuolemaa, miksi et nousisi pois?", sukeltaja sanoi.

"Thailaiset eivät välitä (kuolemisesta), miksi pelkäsit?", hän lisäsi.

Selkkaus päättyi, kun toinen matkustaja puuttui asiaan ja kuljettaja jatkoi matkaa.

Monet thaimaalaisista matkustajista valittivat kuitenkin myös, että kuljettaja oli töykeä, huonotapainen ja heiltä oli veloitettu yli 150 bahtia matkasta.

Sosiaalisessa mediassa kommentoivat ihmiset kritisoivat kuljettajaa voimakkaasti ja sanoivat, että maaliikenneministeriön on tehtävä enemmän roistoisten tila-auton kuljettajien suhteen.

Toiset sanoivat, että kuvamateriaali tuhoaa Thaimaasta, erityisesti turistien keskuudessa.

Kuljettajan nimeä ei ole toistaiseksi tunnistettu, mutta paikalliset viranomaiset, joissa tila-auto on ajokortti, ilmoittivat tiedotusvälineille, että he tutkivat tapausta.

SOURCESanook uutisia
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/