Vammainen mies yrittää ottaa henkensä Father Ray Foundationin edessä

Pattaya-

 A disabled man, Mr. Suwannee Sang, 36 years old, attempted to take his life at 2:00PM this afternoon in front of the Father Ray Foundation in Pattaya.

  Mr. Sang, who is mentally and physically disabled, opened several packets of rat poison and consumed them in front of the entrance of the foundation while horrified bystanders watched. Witnesses and concerned bystanders contacted an ambulance to take the man to the hospital and provide medical treatment.

  Mr. Sang, who is in a wheelchair,  was vomiting and having seizures when he was taken by ambulance to Banglamung hospital to provide emergency medical care and get the poison out of his system.

  Officials stated that upon successful medical treatment they will seek assistance for Mr. Sang with a local suicide prevention and depression clinic.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/