Vammainen mies yrittää ottaa henkensä Father Ray Foundationin edessä

Pattaya-

 Vammainen mies, herra Suwannee Sang, 36-vuotias, yritti ottaa henkensä klo 2:00 tänä iltapäivänä Father Ray Foundationin edessä Pattayalla.

  Henkisesti ja fyysisesti vammainen herra Sang avasi useita pakkauksia rotanmyrkkyä ja söi ne säätiön sisäänkäynnin edessä kauhistuneiden sivullisten katsellessa. Silminnäkijät ja huolissaan olleet sivulliset ottivat yhteyttä ambulanssiin miehen viemiseksi sairaalaan ja sairaanhoitoon.

  Pyörätuolissa oleva herra Sang oksenteli ja sai kohtauksia, kun hänet vietiin ambulanssilla Banglamungin sairaalaan antamaan ensiapua ja poistamaan myrkky kehostaan.

  Virkamiehet ilmoittivat, että onnistuneen lääketieteellisen hoidon jälkeen he hakevat apua herra Sangille paikalliselta itsemurhien ehkäisy- ja masennusklinikalta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/