Indian Tourist putoaa hotellin kuudennesta kerroksesta, osui puuhun ja selvisi hengissä, kertoo onnettomuudesta

Pattaya-

Intialainen turisti Charles Mahamai Mohan, 39, oli juhlimassa hotellihuoneessa noin seitsemän ystävänsä kanssa hotellihuoneensa parvekkeella varhain aamulla tänään 24. elokuuta 2018, kun hän putosi kuudennesta kerroksesta maan alle.

Mr. Mohan, joka oli valpas ja tietoinen poliisin ja pelastustyöntekijöiden saapuessa, törmäsi puuhun matkalla alas, mikä todennäköisesti pelasti hänen henkensä. Hän kuitenkin mursi jalkansa, kun otetaan huomioon kaatumisen korkeus, hän pitää itseään onnekkaana. Hänen ystävänsä ja hän ilmoittivat juoneensa ja herra Mohan istui parvekkeen kaiteella. Hän menetti tasapainonsa ja kaatui maahan.

Hänen ystävänsä ryntäsivät hotellin pohjalle ja soittivat hätäkeskukseen hotellin avustuksella, joka turvasi herra Mohanin nopeasti ja toi hänet sairaalaan, jossa hänen odotetaan toipuvan täysin.

Poliisi puhui hänen ystäviensä kanssa, mutta totesi kaatumisen olleen onnettomuus, eikä ollut merkkejä keskustelusta tai riidasta, joka olisi voinut aiheuttaa kaatumisen. Mohan ehdotti, että muut turistit eivät istu korkeiden parvekkeen kaiteiden päällä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/