Amerikkalainen ulkomaalainen pidätettiin thaimaalaisen vaimonsa puukotuksesta 7-vuotiaan pojan edessä Pattayalla

Pattaya-

Poliisi pidätti amerikkalaisen miehen Pattayassa varhain keskiviikkona, kun hänen väitetään hakaneen ja puukoneen thaimaalaista vaimoaan vahingoittaen tätä vakavasti.

Pattayan poliisiasemalle ilmoitettiin kello 5.30, että pahoinpidelty thaimaalainen nainen oli avun tarpeessa ja odotti poliisikopilla Jomtien Beachin alueen varrella.

Poliisi ryntäsi paikalle löytääkseen nimettömän thaimaalaisen naisen ja hänen 7-vuotiaan poikansa odottamassa. Nainen loukkaantui vakavasti päähän ja oikealla puolella oleva puukotushaava. Hän kertoi poliisille, että hänen miehensä, amerikkalainen ulkomaalainen, oli puukottanut häntä hänen poikansa edessä.

Nainen kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Damrong Arjdee, 49, Pattaya Condotel Chainin turvapäällikkö, kertoi poliisille, että nainen oli ryntänyt alas rakennuksesta poikansa kanssa hakemaan apua, ja hän vei heidät poliisikoppiin odottamaan apua.

Poliisi tarkasti sitten huoneen rakennuksen kolmannessa kerroksessa ja pidätti Nicholas Dana Hillmanin, 49. Lattialta löydettiin kuusi veistä, ja huone vaikutti ryöstetyltä. Lattialla oli lähes tyhjä viskipullo, ja laatikosta löytyi vetoketjullinen pussi kristallimetallia.

Hillman näytti olevan erittäin päihtynyt ja ehkä huumeiden käytössä, ja hänet otettiin kiinni. Hänen verensä tarkistetaan sen varmistamiseksi, että hän oli huumeiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän ei pystynyt antamaan lausuntoa poliisille, koska hän oli tuolloin liian humalassa puhuakseen kunnolla. Poliisi odottaa hänen rauhoittumista ja sitten pyytää häntä antamaan lausunnon.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/