Järkyttävä ja loukkaava Pool Party Orgy suositussa Pattaya-hotellissa kiinnittää poliisin ja hallituksen suuren huomion

Pattaya-

Video, joka kuvattiin uima-allasjuhlissa suositussa ja tunnetussa hotellissa, joka sijaitsee lähellä Soi 2:ta Beach Roadilla Pattayalla 18. elokuuta, on kiinnittänyt hallituksen ja poliisin huomion, jotka sanovat etsivänsä Thaimaan imagoa pilaaneita rikollisia. ja turistit videolla.

Järkyttävä ja mahdollisesti loukkaava video, joka ei heijasta perheystävällisen Pattayan lomakohteen arvoja, näyttää useiden ulkomaalaisten tekevän uskomattoman järkyttäviltä seksuaalisia tekoja julkisesti uima-altaalla hotellin juhlissa kymmenien turistien edessä. Thaimaan kansalaisia.

Poliisi, hallitus, paikalliset ja turistit olivat yhtä lailla järkyttyneitä, loukkaantuneita ja järkyttyneitä videosta, joka ei näytä oikeaa kuvaa Pattayasta ja Thaimaasta, ja kun se levisi verkkosivustoille, paikalliset järkyttyneet ja loukkaantuneet asukkaat valittivat asianmukaisille viranomaisille.

Juhlissa, nimeltään Color Beach Party, oli myös monia valituksia kovasta musiikista ja häiritsevästä ja loukkaavasta käytöksestä muilta hotellin asukkailta, jotka halusivat pysyä nimettömänä.

Poliisi on ilmoittanut nostavansa kaikki osalliset syytteeseen mukaan lukien videon ottaneet Juhlissa tietokonerikoslain rikkomisesta ja siitä, että hän ei raportoinut asiasta suoraan viranomaisille sen sijaan, että julkaisi sosiaalisessa mediassa. He työskentelevät parhaillaan hotellin kanssa asianosaisten henkilöiden tunnistamiseksi ja ovat pyytäneet heitä astumaan eteenpäin ja ilmoittamaan itsensä ennen kuin löytävät heidät. Pattayan viranomaiset ovat myös ilmoittaneet, että hotellille on annettu virallinen varoitus, ja he tekevät yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa löytääkseen henkilöt, jotka rikkoivat lakia ja tuhosivat Pattayan imagoa.

Me täällä Pattaya Newsissa jaamme kuvia videosta, jotka julkinen uutismedia ja hallitus ovat jakaneet auttaaksemme tunnistamaan asiaan liittyvät henkilöt, emmekä millään tavoin tue tai tue tapahtuneita toimia. Emme jaa koko videota loukataksemme lukijoitamme tällä hetkellä.

Annamme lisätietoja sitä mukaa, kun niitä tulee, ja toivotamme Thaimaan viranomaisille onnea rikollisten kiinni saamiseksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/