Pool Party -tapahtuman järjestäjä Orgy-videolla esiintyy Pattayan poliisiasemalla, vastustaa loukkaavaa, mautonta ja järkyttävää toimintaa

Pattaya-

Mr. Coron Maloney, Color Beach Partyn järjestäjä suositussa Pattaya-hotellissa 18. elokuuta, ilmestyi Pattayan poliisiasemalle tänään klo 4, 30. elokuuta 20 saapuakseen Pattayan poliisin eteen ja tehdäkseen yhteistyötä heidän kanssaan tutkimuksessa. väitetty loukkaava, mautonta ja järkyttävää videota, joka tapahtui tapahtumassa.

Mr. Maloney kertoi tehneensä täydellistä yhteistyötä poliisin kanssa ja videolla tapahtunut tapaus tapahtui useista turvavalmistajista, kameroista ja henkilökunnasta huolimatta altaan suojaisessa kulmassa, jota ei nähty ennen kuin kuva julkaistiin.

Hän totesi olevansa loukkaantunut ja järkyttynyt tapahtumassa pidetystä videosta, jossa on ollut seitsemän aiempaa onnistunutta tapahtumaa ilman ongelmia, ja työskentelee täysimääräisesti Pattayan poliisin kanssa tekoihin osallistuneiden henkilöiden löytämiseksi. Hän totesi pitäneensä materiaalia mautonta, loukkaavaa ja Pattayasta, joka on perheystävällinen lomakeskus, kuvaa. Hän totesi myös, että allasjuhlatapahtuma oli avoin kaikille ja oli kattava tapahtuma, eikä se suvaitse tällaista loukkaavaa ja mautonta käytöstä.

Videon julkaissut henkilö on tunnistettu ja häntä on kannustettu luovuttamaan. Poliisi sanoo tietävänsä, kuka henkilö on, ja jos hän ei luovuta itseään, häntä vastaan ​​nostetaan syytteitä lain mukaan. Mr. Maloney totesi, että tämän henkilön olisi pitänyt ilmoittaa ongelmasta johdolle ja turvallisuudelle sen sijaan, että kuvattaisiin video ja julkaistaan ​​julkisella foorumilla, minkä jälkeen he olisivat voineet soittaa asianmukaisille viranomaisille tilanteen hoitamiseksi. Sen sijaan video julkaistiin sosiaalisessa mediassa, ja sitä kohtaa tietokonerikoslain koko laajuus, joka voi olla jopa kymmenen vuotta vankeutta.

Inhottavia ja kauhistuttavia tekoja kuvaavan videon henkilöt on tunnistettu, mutta niitä ei ole löydetty, ja heidän uskotaan piileskelevän tai yrittävän paeta maasta. Thaimaan viranomaiset kannustavat heitä pyytämään julkista anteeksipyyntöä ja keskustelemaan heidän kanssaan tapauksesta.

Pidämme sinut ajan tasalla tästä tarinasta.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/