Poliisi ja kaupungin viranomaiset ratsastivat luvattomaan thaimaalaisen yökerhon asuinrakennuksessa

Pattaya-

Klo 3 lauantaina 00. elokuuta 18 Pattayan alueen poliisi yhdessä Banglamungin piirin virkamiesten kanssa teki ratsian luvattomaan ja lainvastaiseen Thai-yökerhoon, joka toimi asuinrakennuksessa lähellä Etelä-Pattaya Moo 2018:tä paikallisten asukkaiden valituksen jälkeen kovasta melusta. ja humalaisia ​​teini-ikäisiä kaduilla kaikkina öisin.

He huomasivat, että muutettu koti oli todellakin luvaton yökerho ja täynnä nuorten thailaisten juomista ja juhlimista.

He suorittivat huumetestin ja kävijöiden henkilökorttien tarkistamisen ja huomasivat, että kahdeksan ihmisen Crystal meth -testi oli positiivinen. Lisäksi kahdella henkilöllä ei ollut henkilökorttia. Kolme henkilöä oli alle XNUMX-vuotiaita, mikä on lakisääteinen raja olla juomapaikassa Thaimaassa.

Poliisi pidätti lakia rikkoneet ja muunnetun yrityksen omistajan tunnistaneet henkilöt ja syytti heitä kiinteistön luvattomasta avaamisesta, laillisen ajan ylittävästä avaamisesta, alaikäisten juomisen sallimisesta, lain ylittävän juomisen sallimisesta, huumeiden päästämisestä sisään perustaminen, jolla ei ole viihde-, viina- tai toimilupaa ja alkoholin jakelu ilman alkoholiministeriön lupaa. Omistaja pidätettiin, ja hänen odotetaan joutuvan pitkään oikeudenkäyntiin.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/