Pattayan keskustunneli suljetaan jalankulkusillan asentamiseksi 2.–7. syyskuuta

Pattayan viranomaiset ovat ilmoittaneet useista Sukhumvit Roadin keskusalueen tietunnelin sulkemisista syyskuun alussa. 
Jalankulkutien silta – hissillä – asennetaan, raportoi We Love Pattaya.
Sunnuntaista 2. klo 8 torstai 6. keskiyöhön asti tunneli suljetaan Sattahipin suuntaan.
Maanantaina 3. syyskuuta klo 8-4 se on suljettu myös Chonburin suuntaan.
Torstaina 6. klo 8-10 tehdään sillan asennuksia.
Samana päivänä klo 10–7 suljetaan tieosuus Route XNUMX:n käännössillan alta Soi Siam Country Clubin päähän.
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/