Pattayan kaupunginvaltuusto hyväksyy 95 miljoonan bahtin budjetin jätteiden hävittämiseen Koh Larnilla, rakentaa polttolaitos

Pattaya-

Useiden vuosien valitusten ja erilaisten tutkimusten ja ratkaisujen jälkeen Pattayan kaupunginvaltuusto hyväksyi tänään 95 miljoonan bahtin budjetin yhden vuoden määräajalla jätteiden hävittämiseksi Koh Larnilla ja polttolaitoksen rakentamiseksi jätteiden asianmukaiseen hävittämiseen sen nykyisestä sijainnista. saarella.

Koh Larnille saapuvien turistien määrän ansiosta saarelle kertyy päivittäin jopa 20 tonnia jätettä, mikä kasvattaa kaatopaikan kokoa nykyiselle tasolle.

Kuluneen vuoden aikana on keskusteltu useista suunnitelmista, mukaan lukien mahdollisesti jopa turistien vaatiminen saarella vierailusta maksun vähentämiseksi roskakorin vähentämiseksi. Tätä ei kuitenkaan tapahdu.

Koh Larnilla syntyneet jätteet tuodaan veneellä ja urakoitsijat asianmukaiselle hävityspaikalle, joka sijaitsee Samut Prakarnissa Rayongissa. Kuten todettiin, jätteen saaminen saarelta oikeaan hävityspaikkaan kestää arviolta jopa vuoden. Valtuusto varoitti, että suunnitelman vahvistaminen urakoitsijoiden kanssa ja siirtyminen hankintavaiheeseen kestää jopa kaksi kuukautta, jolloin heillä on 365 päivää aikaa poistaa jätteet nykyiseltä kaatopaikka-alueelta.

Jätteenpoistoprosessin päätyttyä paikalle rakennetaan polttolaitos roskien asianmukaiseen hävittämiseksi saarelle. King Mongkutin teknillinen korkeakoulu on henkilökohtaisesti auttanut jätteenpolttolaitoksen suunnitelman laatimisessa ja sitä, mitä se tarvitsee saarten jätteiden asianmukaiseen hävittämiseen ja sen säilyttämiseen kauniina.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/