Pattayalla on odotettavissa rankkasadetta seuraavien kolmen päivän aikana, kun trooppinen myrsky Bebinca iskee Vietnamiin

Thaimaa-

Trooppinen myrsky Bebinca on matkalla kohti Vietnamia ja Laosia ja sen mukana rankkasateita ja ukkosmyrskyjä, joiden ennustetaan vaikuttavan voimakkaasti XNUMX maakuntaan Thaimaassa, mukaan lukien Chon Buri ja Pattaya.

 

Tänä aamuna kello neljältä trooppinen myrsky "Bebinca" oli 4 kilometriä koilliseen Vietnamin Hanoista, ja tuulen maksiminopeus oli noin 400 km/h. Myrsky eteni länteen nopeudella 70 km/h. Sen odotetaan saavuttavan Ylä-Vietnamin huomenna.

Myrsky laskee sitten trooppiseksi lamaan ja matalapainesoluksi Laosin yllä 18. elokuuta mennessä. Yksittäisiä rankkasateita ennustetaan maan kaikilla alueilla.

Erityisesti 16.-18. elokuuta koskevat:

– Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang, Phayao, Phrae, Nan, Uttaradit, Sukhothai, Phitsanulok ja Tak pohjoisessa;

– Loei, Nong Bua Lamphu, Nong Khai, Bung Kan, Udon Thani, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Khon Kaen, Kalasin ja Mukdahan koillisessa;

– Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi ja Trat idässä; ja

– Phetchaburi, Prachuap Khirikhan, Chumphon, Surat Thani, Ranong, Phangnga ja Phuket etelässä.

Vaikuttavat 19. elokuuta: Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang, Sukhothai ja Tak pohjoisessa; Prachinburi, Sa Kaeo, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi ja Trat idässä; ja Ranong, Phangnga ja Phuket etelässä.

Tämän odotetaan tavalliseen tapaan aiheuttavan merkittäviä häiriöitä ja tulvia Pattayan alueella.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/