Pattayan poliisi tekee ratsian suosittuihin Mixx- ja Pier-diskoihin huumeiden, ampuma-aseiden ja prostituution takia – Ei mitään

Pattaya-

Kello 1 maanantain 00. elokuuta varhain aamulla kymmenet Pattayan poliisi- ja piiriviranomaiset suorittivat ratsian kahteen suosittuun paikalliseen diskoon, Mixxiin ja Pieriin, jotka sijaitsevat Pattayan vilkkaalla Walking Streetillä.

Ratsia oli tarkoitus etsiä merkkejä huumeiden käyttäjistä, huumeista, prostituutiosta ja tarkastaa luvat.

Pattayan poliisi ei löytänyt rikoksia ja ilmoitti olevansa tyytyväisiä siihen, että molemmat yrityksen omistajat noudattivat lakia. Mixx Disco on ollut aiemmin uutisissa puukotuksesta, joka tapahtui siellä kahden suojelijan välillä muutama kuukausi aiemmin, jossa mies Israelista pakeni maasta puukotettuaan australialaista miestä riidan aikana.

Pattayan poliisi on ilmoittanut, että säännölliset ratsiat jatkuvat varmistaakseen, että Pattaya on turvallinen turisteille. Useat lehdistölle puhuneet turistit eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä siihen, että heidän iltansa keskeytettiin ja että heidän ei annettu poistua laitoksista lähes tuntiin poliisin suorittaman tarkastuksen ajaksi. Poliisi ei kuitenkaan tarkastanut turistien passeja eikä vaatinut huumetestiä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/