Moottoripyörä törmäsi kuusipyöräiseen kuorma-autoon, kaksi Thaimaan kansalaista kuolee

Pattaya-

Kello 2:00 aamulla varhain tänä aamuna, 10. elokuuta 2018, kenraalimajuri Srirom Srikraipak Nongpruen poliisiasemalta Chonburista sai ilmoituksen suuresta moottoripyöräonnettomuudesta lähellä Soi Chaiyaphruekin rautatietä.

Saavuttuaan paikalle pelastustyöntekijöiden kanssa he löysivät tieltä vaurioituneen Honda Wave -moottoripyörän, joka oli törmännyt Khon Kaenin kuusipyöräiseen kuorma-autoon, joka toimitti tuotteita Chonburiin.

Tiellä makaavat vakavasti loukkaantuneita 32-vuotias Sun Matcharoen ja tuntematon nuori thaimaalainen nainen, jonka uskottiin olevan hänen tyttöystävänsä, mutta hänellä ei ollut henkilöllisyystodistusta. Pelastustyöntekijät yrittivät pelastaa molempien vakavasti loukkaantuneiden thailaisten hengen, mutta he eivät onnistuneet ja molemmat kuolivat tapahtumapaikalla.

Onnettomuuden todistaja Somchai Chan Sa-ara, 47, kertoi Pattaya News -lehdelle, että Matcharoen ajoi erittäin suurella nopeudella, kun hän menetti hallinnan ajaessaan raiteiden yli törmättyään kolarin taakse ja kyntäessään takaosaan. kuusipyöräinen kuorma-auto. Isku oli niin julma. Herra Sa-ara kuvaili sitä tsunamin kaltaiseksi.

Kuusipyöräisen kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut ja oli yhteistyössä poliisin kanssa tutkinnassa. Rautatien radalla on CCTV, jonka poliisi tutkii varmuuskopioidakseen silminnäkijän raporttia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/