Rehellinen thaimaalainen taksinkuljettaja palauttaa 30,000 XNUMX bahtia sisältävän laukun unohtavalle kiinalaiselle turistille

Pattaya-

Viime aikoina uutisissa on ollut useita tarinoita rehellisistä taksinkuljettajista, jotka palauttavat omaisuuttaan unohtaneille turisteille. Meillä on toinenkin tapaus, joka tapahtui aiemmin tänään ja jossa oli osallisena rehellinen kuljettaja.

Kiinalainen turisti Mingkin Chen, 45, oli kiireessä vierailemaan paikallisessa matkailukohteessa ja jätti laukkunsa, jossa oli yhteensä 30,000 60 bahtia eri valuutoissa, passinsa, kaikki luottokorttinsa ja hotelliavaimensa taksin takaosaan. Taksinkuljettaja, XNUMX-vuotias Jumpol Sariya, oli päättänyt viedä Chenin nähtävyyteen ja nostanut kaksi muuta matkustajaa, jotka toivat laukun herra Sariyan tietoon.

Herra Sariya palasi matkailukohteeseen, mutta ei löytänyt herra Cheniä. Tämän jälkeen hän meni paikalliselle poliisiasemalle etsimään apua hänen löytämisensä. Paikallinen turistipoliisi onnistui paikantamaan herra Chenin ja heidät yhdistettiin uudelleen poliisiasemalle. Tunteellinen ja kiitollinen herra Chen lahjoitti kuljettajalle 2000 bahtia ja lahjan koruina.

Päivän päätteeksi kaikki hymyili.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/