Thai-yökerho The Rain teki ratsian, useita huumeriippuvaisia ​​ja alaikäisiä asiakkaita löydettiin, mukaan lukien alle XNUMX-vuotiaat lapset

Jomtien-

Tänä aamuna, 4. elokuuta 30, klo 5 poliisi teki ratsian yökerho The Rainiin, joka sijaitsee lähellä Rompho Night Marketia Jomtienissa läheisten asukkaiden valituksen jälkeen kovasta musiikista ja häiriöistä alueella öisin.

Saapuessaan viranomaiset havaitsivat, että lähes 50 asiakasta juhli, juo ja viihtyi. Poliisi sytytti valot ja havaitsi, että disko oli auki luvanvaraisen sulkemisajan jälkeen, vaikka heillä olikin asianmukainen lupa.

Viranomaiset olivat järkyttyneitä huomatessaan, että useat suojelijat olivat jopa kymmenen vuoden ikäisiä laitoksessa, juomassa ja juhlimassa vanhempien sisarusten ja ystävien kanssa. Poliisi tarkasti myös huumeiden varalta kaikki asiakkaat ja löysi kymmenen positiivista käyttäjää, jotka pidätettiin ja tuotiin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Alaikäisten suojelijoiden vanhempiin otettiin yhteyttä ja heidät luovutetaan heidän vanhemmilleen. Yökerhon johtaja otettiin kiinni ja pidätettiin syytteeseen asettamiseksi useista rikkomuksista ja rikoksista. Viranomaiset suosittelevat laitokselle viiden vuoden irtisanomista.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/